NY! XPressEntry HealthCheck Workplace & COVID-19 Screening. KLICKA HÄR att lära sig mer.

Bloggar

Tårar och triumfer: 7 Enkla steg för att skapa en framgångsrik tecknad produktvideo

Världen att vara en Telaeris praktikant kan vara både underbar och skrämmande. Underbart genom att du får möjlighet att få branschupplevelse och insikt, men ändå skrämmande genom att du ständigt utmanas av projekt där du inte har någon aning om var du ska börja. Det är i dessa ögonblick av osäkerhet och rädsla att du får visa vad du verkligen är gjord av. Nyligen presenterades jag med en av dessa stunder.

Någon utgång

Jag blev ombedd att skapa en demonstration för tecknade video för att en av våra produkter ska visas på en kommande mässa. Jag tänkte själv, "Jag har ingen aning om hur man gör och redigerar en video. Det måste finnas någon som är bättre lämpad för det här än jag ... "Jag kände mig som om jag strandsade på en öde ö, ingen aning om hur man får mat eller vatten - helt hjälplös. Men jag hade ett val; Jag kan antingen ta utmaningen på huvudet eller acceptera misslyckande. Eftersom misslyckande inte var ett alternativ visste jag vad jag var tvungen att göra. Så jag tog ett steg tillbaka och lade fram en plan för mitt projekt.

För att komma igång behövde jag samla mer information. Jag tittade upp några filmmarknadsföringsvideoer för exempel och försökte analysera hur de gjordes. Det verkade faktiskt mycket lättare än jag trodde. Allt jag behövde göra var att komma med ett manus, spela in det, göra teckensnittet för "animationen" och sätta allt ihop. Här är några enkla steg som jag skulle vilja dela med dig om hur du gör en framgångsrik filmproduktvideo:

blyertspenna

Steg 0: Skriv skriptet

Tänk på vad din produkt är, vilket problem det löser och en historia som kan visa upp det här. Vi fann att det fungerade bra att bara prata igenom en historia eller två, inspelning när vi gick. Att göra den här berättelsen och inspelningen av manchetten fick oss faktiskt att komma med några fina idéer. Skriv ditt skript ner och redigera, redigera, redigera - Tänk på de bilder och videoklipp som matchar varje mening.

micrphone

Steg 1: Spela in skriptet

Detta är viktigt - hitta personen på ditt kontor med den bästa radiostämman. För oss var det en intern som heter Harry som kontoret smeknamnet "Smooth Jazz" på grund av sin mjuka och manliga röst. Skapa en ren och skarp ljudfil och lägg åt sidan. Du kommer att arbeta allt annat till det här skriptet!

hjärnide

Steg 2: Ta reda på hur du faktiskt kommer att göra detta

Detta kommer att vara annorlunda för alla baserat på de verktyg du har till ditt förfogande. jag hittade
ett stativ på kontoret och monterade en liten kamera på det så att jag kunde fånga min video parallellt med golvet. För bakgrunden använde jag en stor bit vit presentpapper.

Stativ och kamerainställning
Stativ och kamerainställning

Jag lade stativet med kameran ovanpå presentationspapperet och lade papperet ovanpå vårt bordtennisbord. Jag lekte med belysningen lite och sedan voila, min filmuppsättning var klar! Janky, men ändå effektiv.

Paint Brush

Steg 3: Skapa casten

Om du är en konstnär, mobba! Jag är dock inte. Så jag listade ut de bilder jag behövde och gav dem till min chef. Hans fru kom ihåg en vän, Ryan Kawamoto, från gymnasiet, som brukade skapa underbara handritningar. Det visar sig att han hade blivit en deltidstillverkare och han var villig att hjälpa oss. Du kan kolla in hans jobb här! Hans stora konstverk gjorde allt annat mer professionellt. När bilderna var färdiga tryckte jag dem på kartong och klippte dem ut med en exklusiv kniv. Mina "skådespelare" var redo att gå.

tROLL~~POS=TRUNC

Steg 4: Gör magiken hända

Det är här rättegången blir både din bästa vän och din värsta fiende. Jag började tänka på att det bästa sättet att göra detta var att spela in flera korta scener för hela videon. Det var enkelt och briljant i mitt sinne eftersom jag skulle kunna välja ut mina favoriter och sedan lägga dem alla tillsammans med redigeringen. Åh, hur naivt!

Epic Fail

Steg 5: Helt misslyckas på allt du bara försökte göra

När jag laddat alla klippen till videoredigeringsprogrammet, satte katastrofen in. De små scenerna gjorde övergången från scen till scen, se hakig och fasansfull. Inget antal redigeringar kunde fixa det. Jag behövde starta om helt. Jag var redo att gå, strax efter att jag gick och grät i hörnet ...

Jag antar att det kunde ha varit värre ...

två barn med fotboll

Steg 6: Försök igen, försök igen

Tiden att gå tillbaka till ritbordet. Hur skulle jag fixa dessa övergångar så att videon skulle bli sömlös? Jag bestämde mig för att försöka motsatsen till mitt första tillvägagångssätt. I stället för att använda flera små scener och försökte anmäla dem alla tillsammans, höll jag bara kameran rullande och tog scenerna om och om igen. Jag redigerade sedan de delar som inte behövdes. För att hjälpa processflödet ritade jag upp en berättelsebräde för att hålla mig på peka med vilka scener som var nästa.

För din egen sanity, skulle jag föreslå faktiskt storyboarding
innan du spelar in skriptet.

grönt kryssrutan

Steg 7: Uppnå framgång

Här får jag dela med mig av alla mina nyfunna och stora cinematografiska visdom! Ta din tid med varje scen och påminna dig om att det går långsamt och stabilt kommer att ge ett mycket renare resultat. I mina egna resultat blev övergångarna mycket mjukare och i slutändan såg det fantastiskt ut. Processen med att filma, bli frustrerad av saker som inte fungerar och sedan känna följande elation när de gjorde, upprepade sig tills projektet var klart.

För att vara rättvis - när jag först började berättade chefen för mig specifikt att detta var vad jag anmälde mig till. För att lyckas i min nya karriär för mjukvaruutveckling skulle jag behöva omfamna den cykliska triaden av:

  • identifiera problem,
  • upprepade gånger bashing ditt huvud mot väggar i misslyckande, och
  • upplever dopamin hög framgång.

Förhoppningsvis kommer dessa 7-steg att vägleda dig för att producera din egen fantastiska filmproduktvideo och kanske hålla dig från att upprepa alla mina fel!

Till sist var det tre mycket viktiga lektioner jag lärde mig av denna erfarenhet:

Lektion #1

Jag vill inte jobba i film- eller filmredigeringsvärlden ... någonsin.

Lektion #2

Om du tar ett steg tillbaka och tittar på ditt berg av en uppgift, kommer du att inse att det faktiskt kan göras till flera hanterbara molehills.

Och viktigast av allt,

Lektion #3

Om du bestämmer dig för att uppnå framgång kan du uppnå någonting!

Och nu - Titta på min video i vårt nödutrymme!

För mer information om hur du förbättrar ditt företags brandövningar,
klicka här och lär dig om XPressEntry.

Kommentarer

  1. SKL säger:

    Häftigt!

Lämna en kommentar

*

nyhetsbrev


vi kan hjälpa till med rfid

Kontakt

Telefon: 858-627-9700
Fax: 858-627-9702
-------------------------------
9123 Chesapeake Dr.
San Diego, Kalifornien 92123
-------------------------------
sales@telaeris.com