Vår blogg

Sommar utomlands i San Diego?

Sommar utomlands i San Diego Min sommar utomlands av Jennifer Miller

Som högskoleutövare gick jag in på skolan med intrycket att jag aldrig skulle få möjlighet att studera utomlands. Under sommaren 2013 har jag visat sig fel.

I början av juni gick jag ihop med ett team med fyra andra praktikanter på Telaeris, som alla var tekniskt benägna: Ingenjörer, datavetenskapare, du får kärnan. Som marknadsförare var jag verkligen utlänning. Jag ägde inte en dator, jag fick inte sina skämt, och jag talade inte ens deras språk. CSS? HTML? Jag talar i bästa fall Ctrl + Alt + Del. Men precis som någon annan student utomlands, var jag tvungen att sänka mig i kulturen för att överleva.

Jag försökte arbeta med kod, misslyckades och försökte sedan igen tills jag lyckades lägga in innehåll på en webbplats. Jag försökte redigera med Photoshop, skrattade åt och redigerade igen tills jag kunde sammanställa en bild värdig att skriva ut.

I augusti var jag praktiskt taget en ny person. Jag hade nedsänkt mig själv i teknikkulturen. Jag blev mer rundad med min kunskap om vad som går in i en produkt och såg alla bakom kulisserna arbete som håller ett projekt i funktionsduglig ordning. Och jag är en bättre marknadsförare för det.

Jag försökte aldrig kycklingfötterna på den lilla Dim Sum-platsen på gatan, men. Det var helt enkelt för mycket för mig.

Lämna en kommentar

*

nyhetsbrev


prata med en representant

Kontakt

Telefon: 858-627-9700
Fax: 858-627-9702
-------------------------------
9123 Chesapeake Dr.
San Diego, Kalifornien 92123
-------------------------------
sales@telaeris.com