Vår blogg

Fungerar inte för att förbättra produktiviteten

Om jag hade sagt till min gamla chef "Du vet, skulle jag vara mycket mer produktiv om jag bara kunde vara på semester nästa vecka", skulle han troligen trodde att jag drog benet.

Men i makroskala tror jag verkligen att detta är fallet. Om jag arbetar för många på varandra följande timmar brinner jag ut. Min känsla är att jag inte är så annorlunda från de flesta andra människor. Så här är min rekommendation. Ta dig tid till semester för att uppdatera ditt sinne, kropp och själ. Gå till konventioner eller konferenser. Spela i sport eller spel turneringar. Gå på uppdrag. Utforska andra länder. Utforska din egen stad. Läs en bok. Eller gör absolut ingenting. Men, viktigast av allt - ta en paus.

Var vill du gå idag?
Var vill du gå idag?

I mitt fall vet jag att jag gör något andra än arbete gör det möjligt för min hjärna att organisera och sortera saker i sina lämpliga lådor. Jag upplevde detta som en grundutbildning vid Caltech. Jag tog veckan i mitten av terminen för en Hawaiian ultimata frisbee turnering. Tillfälligt ... eller kanske inte ... detta sammanföll med min högsta GPA under mina fyra år där. Liknande erfarenheter under mina doktorandstudier och under min anställning vid kubik hade liknande resultat. Inte bara kommer jag tillbaka uppdaterad, men jag hittar nya kreativa juicer som flyter och jag har energi och tydlighet i sinnet att driva dessa idéer.

Den svåraste delen om att ta en paus låter bara dig själv göra det. Låt dig själv lita på att världen kommer att fortsätta utan dig. Och det kommer det. För mig vet jag att vår personal kommer att stödja våra produkter, hjälpa till med försäljningen, och jag är säker på att verksamheten fortfarande kommer att vara där när jag kommer tillbaka. Håll också ditt öga här på bloggen, för jag förstår någonting stort kommer snart.

Så i den här andan - och med min gravida hustrus överordnade generösa tillåtelse att titta på våra två barn (4.5 och nästan 3), tar jag detta råd till hjärtat. För nästa vecka kommer jag att vara helt urkopplad från nätet. Med två vänner kommer jag att vandra en del av Sierra High Route. Vi kommer att vandra med under 30 lbs totalt, inklusive mat, med tron ​​att, som med många saker i livet, mindre är bättre. För dem med intresse, här är listan jag använder för att styra min förpackning, passerade från Bob Rockwell.

Nedan hittar du vår första rutt. Men den stora saken om resor som dessa är att med undantag för drop-off och pick-up finns det en bred grad av latitud i att få från A till B.utsikt Klicka för att visa i en större karta
Jag önskar er bra och föreslår att du tar ledig tid snarare än senare. Din chef kommer att tacka mig för det senare. Kanske.

Av David Carta, Telaeris VD

Lämna en kommentar

*

nyhetsbrev


prata med en representant

Kontakt

Telefon: 858-627-9700
Fax: 858-627-9702
-------------------------------
9123 Chesapeake Dr.
San Diego, Kalifornien 92123
-------------------------------
sales@telaeris.com